Boek ‘Het Vijftiende’ bestellen

Wil je Het Vijftiende bestellen? Stuur een e-mail naar gijslauret.

Laat  je naam en bezorgadres achter, dan mail ik je mijn rekeningnummer. Wil je graag een persoonlijke boodschap voorin het boek? Laat me weten welke boodschap. Zo gauw je €18,80 (€15,15 + €3,65 verzendkosten) hebt overgemaakt, dan stuur ik Het Vijftiende naar je op! En mocht je het boek liever afhalen, dan is €15,15 overmaken genoeg 🙂

cover_021016_originele_foto_300dpi_poster_jpgKleedkamerhumor. Bier. Rare scheidsrechters die thuis niets te vertellen hebben. Nog meer bier. Kameraadschap. Vergeten spelerspassen. Sporttassen met de geur van rottende tenenkaas. Altijd weer dezelfde gek die staat te vlaggen. Slappe koffie en smerige frikandellen. Uitwedstrijden in de meest krankzinnige oorden. En, niet te vergeten: die eeuwige drang om kampioen te worden.

Vier seizoenen lang beschreef ik nagenoeg alle kwaliteitsarme nikswedstrijden van mijn ploeterende amateurvoetbalelftal, het vijftiende van WV-HEDW in Amsterdam-Oost. Deze verhalen zijn gebundeld in een boek getiteld Het Vijftiende – Verhalen uit de kelder van het amateurvoetbal. Uit Het Vijftiende blijkt: voetbal gaat zelden over voetbal. Het gaat over al die heerlijke randzaken, over het leven zelf dus eigenlijk.

Via onderstaande link vind je de enige echte originele beelden van de boekpresentatie van Het Vijftiende op 7 januari 2017.